Nu börjar det på riktigt

Har idag varit och hämtat en del flyttkartonger som vi nu ska börja packa. Nu måste det fan hända något. Kan inte längre skjuta upp på det tråkiga. Hatar att flytta. Det är så jävla tråkigt, speciellt när man sedan ska leva med flyttröran ett litet tag innan allt hunnit på plats. Vi får ju nyklarna den 29 så det är ju inte så länge kvar.

Har även varit på återvinningen med ett och annat igen. Skönt att bli av med skiten.

Min förkylning är dessvärre kvar, och det tycks nu bli värre med min hosta som jag inte hade ifrån början, vilket jag tycker är värre en själva förkylningen. :(

Nedanför ser ni en bild på Noah då han sitter helt själv i en "mini-gungstol". Yihaaa ;)


Nu vill jag inte mera

Usch. Är inne på tredje dagen med kraftig förkylning ( som jag antagligen fått av lilleman eftersom han har varit sjuk längre än mig ) och jag har kommit till en punkt då jag bara MÅSTE klaga haha. Men det är också första gången jag är så förkyld utan att ha någon feber, inte lilleman heller. Dessa dagarna har varit skit långa, speciellt eftersom man haft en gnällig och överkänslig unge samtidigt. Nåja, det är väll snart över tror jag. Jag håller i alla fall på att bli frisk känner jag ( om det inte hinner komma en ny innan denna lagt sig vill säga ).

För övrigt har det inte hänt speciellt mycket. Inte konstigt ju eftersom vi bara varit hemma och försökt kurera oss. Missade babysimningen i torsdags också, vilket jag tyckte va skit tråkigt eftersom de skulle påbörja dyket, och det ville jag uppleva med lilleman. Kanske visar de oss på söndag. Har skrivit upp oss på en dropp-in kurs för de som utav olika anledningar inte kunnat vara med på sina ordinarie tider under veckan som varit. Hoppas på att jag är kry tills dess, och lilleman också såklart ;)

En härlig förmiddag

Just nu är man precis hemkommen ifrån en långpromenad tillsammans med Sandra och lille Alfred. Vi gick väll sådär 2 timmar tror jag. Det va verkligen skönt att få sträcka på benen ordentligt. Det är ju inte alls lika kul och gå promenader själv utan att ha någon att snacka med.

Lilleman ligger just nu och tar en powernap, annars orkar han nog inte följa med och kolla på när Rikard spelar bowling ikväll.

Nu är det inte så långt kvar tills vi ska lämna denna lägenheten. Det är bara tre veckor kvar, och i har inte hunnit med att packa ännu. Har så mycket att göra innan dess. Det ända vi har gjortän så länge är att köra med grejor till återvinningen som vi inte vill eller kan ha kvar. Det är ju det bästa med att flytta....att man rensar upp ibland sakerna man har hemma. Nåja....får väll ta tag i det snart.

Noahs första

Är just tillbaka ifrån öppna förskolan. Som vanligt va det mycket trevligt att träffa alla igen och se den små liven upptäcka varandra osv. Dock har nu Noah gått och blivit förskyld för första gången sedan han föddes. Näsan bara rinner och rinner, men inget mer ( än så länge ). Ingen feber heller. Så om vi har tur så blir han snart sig själv igen. Vill ju inte att han ska vara sjuk på torsdag när vi ska på babysim. Då ska de nämligen dyka för första gången, och det vill man ju inte missa :P.

Just nu ligger han till kojs en timme eller två och samlar nya krafter. Undrar om han är som när jag va liten och va sjuk. Jag sov mig frisk så att säga. Sömn är den bästa medicinen.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på med härnäst. Hmm det får vi väll se.

Dagens middag blir i alla fall korv stroganoff.

Helgen som varit...

...har i sig varit ganska tråkig. I lördags hjälpte vi en kompis att flytta. Pust, fy fan vilken flytt. Vilken röra. Ingen som hellst ordning på det hela va det...så hade det inte fått se ut om jag hade fått bestämma, och inte nog med det så har hans numera "exsambo" börjat terrorisera mig och min familj om vart han nu ska befinna sig...vilket vi inte vill / kan säga till henne. Det har vi lovat. Och för den delen vill jag inte ha med saken att göra. Ställde enbart upp för flyttens skull, och inget annat.

Idag / söndag har det varit ganska lugnt. Fick så kallat sovmorgon till kl 8 eftersom min man tog hand om sonen på morgonkvisten så jag kunde få någon timmes mer sömn....najs. :P.
Under förmiddagen har det bara varit städ som varit på schemat. Och strax efter det va vi och veckohandlade. Det vill säga saker som måste göras, även om man inte känner för det :P Nåja...Efter det stack vi ut till mina svärföräldrar för middag och eftermiddagsfika. Gott gott i gott gott ;)

Lilleman ligger just nu till kojs och vi sitter ensamma och myser en stund till innan vi ska natta oss själva.

RSS 2.0