Nämen, inte igen!!!

Asså nu tror jag att jag får spader. Vad är detta?. Ser att det är mer än en månad sedan jag uppdaterade min blogg. Det måste verkligen bli skärpning på det hela i fortsättningen.

Nu har vi i alla fall kommit till rätta i den nya lägenheten efter många om och men. Usch om jag ska skriva ner allt som hände själva flytthelgen så kan detta inlägget bli långt, men jag ska försöka korta ner det så mycket jag kan.
För det första så kom vi inte till lägenheten förrens kl 16.00 den dagen vi hade kommit överrens om, vilket vi egentligen skulle fått tillgång till redan kl 13.00 på gund av att de hyresgästerna som bodde där inte hade hunnit lämna stället och därmed inte hunnit städa. Så vi kom överrens med hyresvärden att vi skulle ta över en del utav städningen som återstod så att vi äntligen kunde börja flytta.
När vi väl hade kommit til lägenheten så fick vi en större chock över hur de hade lämnat stället. De hade inte så mycket som lyft ett finger för att städa och inte ens frostat av frysen. Plus att de hade lämnat en del grovsopor i lägenheten som vi skulle göra av med tyckte de. Självklart bråkade vi ett tag med hyresvärden om detta, men som egentlugen tog deras parti eftersom vi hade sagt att vi skulle överta städningen. Men då tänkte vi oss kanske lite damm i hörnen eller liknanade, inte det grova som kök och toalett osv.
Så efter en lång diskution med hyresvärden fick vi rätt och de skulle se till att skicka en städpatrull som skulle städa kök och badrum, dock inte förrens efter helgen. Så vi fick snällt ställa in alla våra saker i ett och samma rum för att lämna plats åt städpatrullen.

Efter att de sedan hade städat av det mesta ( på måndagen ), så kunde v så smått börja packa upp osv. Dock återstod det att Noahs rum skulle tapetseras, vilket målarfirman hade "glömt bort" och kom aldrig den dagen de hade lovat, utan ringer dagen efter och ber om ursäkt och lovar oss att det ska bli gjort under morgondagen....fy fan va arg jag va. Hur kan man bara glömma bort ett uppdrag på det viset? Nåja...det blev i alla fall gjort under torsdagen och sedan kunde vi ställa in alla saker i hans rum och han kunde börja sova där....

Pust....det va det stora hela vad det gäller flytten....självklart finns det mer att snacka om, men det skulle ta hela dagen och skriva ner. Nu väntar vi i alla fall på att hallen och vardagsrummet ska tapetseras i början på december månad.

Jaha, vad har mer hänt sedan sist?...inte direkt mycket vad jag kan komma på. 
Får i så fall återkomma om jag skulle komma på något. 

Ciao 

RSS 2.0