En händelsefattig dag??

Hur har denna dagen sett ut då? Hmm ja...inget direkt som sticker ut.
Lilleman hade tydligen bestämmt sig för att ge oss sovmorgon för en gångs skull. Vi fick sova fram tills kl 8.30 innan han gav ljud ifrån sig i morse. Fatta vad skönt med sådanna dagar.

Sedan kan man väll säga att dagen har mest bestått i mys i soffan eller liknande. Inte mycket till promenadväder har det varit heller på grund av regnet. Men det är i och för sig ganska skönt att det för en gångs skull regnar lite och inte bara snöar. Vill få bort allt som har med snö och vinterkyla att göra nu. Vill ha VÅR!!!!

Nu är precis lilleman lagd för natten, och som vanligt blir han liggande och somnar direkt. Skönt att han har kommit in i en slags rutin. Som spädbarn och fram tills 4 månaders ålder fanns det inga som hellst rutiner. Då fick man verkligen ta dagen som den kom.

Satt och snacka med mamma via msn i eftermiddags. Man började ju nästan bli orolig om allt stog rätt till där nere, med tanke på att hon inte hört av sig sedan nyårsdagen. Annars har vi alltid haft daglig kontakt mer eller mindre. Nåja...allt va i alla fall i sin ordning, förutom att både hon och hennes sambo låg med influensan....mindre kul ju.

Jaha..som sagt en ganska seg dag, men mycket få händelser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0