Full rulle...

...har det varit fram tills nu denn dag. Vaknade ungefär vid halv åtta tiden i morse ( fick ha sovmorgon idag eftersom min man tog hand om lilleman ), och efter det blev det frulle.
Efterd det började vi plocka ihop ett lass som skulle till återvinningen. Måste ju ta och rensa upp nu innan man ska flytta. Det är ju det bästa med själva flytten...att man blir av med så mycket skit som bara ligger och skäpar. Denna gången har vi bestämt oss för att enbart spara det som vi verkligen använder och behöver.

Väl hemma igen va det bara att plocka undan, förbereda för att tvätta i tvättstugan, och dra fram dammsugaren. Fy fan va dte va skititgt här hemma. Vi brukar ju storstäda varje helg, men förra helgen blev det inte av på grund av att vi va borta hela helgen. Så det behövdes verkligen.
Tvätten är fortfrande inte färdig, men har ju tid fram till kl 17.

Dagens middag blir Kyckling, pasta och grönsaker. Jag vet, väldigt simpelt, men va fan. Orkar inte stå och laga trestjärning varje dag ;) haha.

Som sagt, har haft fullt upp idag, men känns som om jag har enormt mycket energi idag. Kanske blir det en längre runda med vagnen och mannen i koppel sedan ( haha ).... men det får vädret bestämma. Just nu ser det jävligt grått ut, och regnet bara öser ner....men men.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0